" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

22 de juliol 2009

Port Bo

La Clara és una hooligan de les havaneres, i en especial del grup Port Bo.
Demà al vespre, aquest trio de Calella de Palafrugell, actuarà a la revetlla del carrer Sant Jaume. L'estiu passat ja van fer-ho als Jardins del Palau Tolrà amb un èxit notable de públic.
Una cita ineludible pels amants del gènere i pel qui viu amb una tifosi d'aquest grup.

20 de juliol 2009

Houston...

Avui fa 40 anys que l'espècie humana va trepitjar per primera vegada la lluna. Algunes persones, entre elles a meva àvia paterna, mai van creure que aquell fet fos cert. Avui encara hi ha moltes persones que ho neguen. De tota manera, aquell fet va ser "one small step for a man, one giant leap for mankind"

13 de juliol 2009

Benvolguda amiga...

Fa uns dies que vam parlar i ens vam posar d'acord. Jo et vaig explicar tota la veritat i ara tu em respons amb articles i notes de premsa incendiaries. Com que sé que en aquest món cadascú fa el què pot, i coneixent els teus gustos i aficions, permet-me que et canti aquesta bonica cançó que em recorda a tu.



Per cert, totes les "boniques" paraules que ara em dediques, no te les tindré en compte

08 de juliol 2009

Matagalls-Montserrat


Ahir em vaig inscriure per participar en la XXX edició de la Matagalls-Montserrat que es farà el proper setembre. Aquesta prova, un clàssic de l'excursionisme català i europeu que anualment organitza el Club Excursionista de Gràcia, cobreix els més de 83 quilometres que separen Coll Formic i el Monestir de Montserrat a peu i en menys de 24 hores.
No serà la primera vegada que hi participi. L'any 2002, després de més de 21 llargues hores, vaig aconseguir acabar-la en companyia de l'Elisabet, la Laia i en Jordi.
Aquest any, amb la Clara i algun amic més, intentaré repetir la "gesta" per tal de demostrar-me a mi mateix i al "món" que, després dels 30 i amb algun quilo de més, encara estic en condicions de fer aquest tipus d'animalades.

06 de juliol 2009

Ser políticament correcte

Ser "políticament correcte" és un dels valors que semblen estar més a l'alça en la societat que ens ha tocat viure.
La utilització del llenguatge de manera que cap dels teus interlocutors puguin sentir-se ferits, discriminats o menystinguts per les teves paraules, s'ha convertit en un art que, moltes vegades, ens aboca a fer circumloquis inacabables i buits de contingut.
El resultat final de tot això, massa sovint, és un "bla bla bla" que acaba per fer-nos perdre l'essència del missatge a transmetre i que provoca en els nostres interlocutors una falsa i transitòria sensació de sedació emocional.
El domini de la retòrica no pot servir per amagar-nos del món, ni per fer temporalment feliços aquells que ens escolten.
De vegades, per avançar, cal dir les coses tal com són, encara que dolgui a qui ho diu i a qui escolta.

03 de juliol 2009

Avui Manel!

Avui, a dos quarts de deu del vespre, els Jardins del Palau Tolrà s'ompliran per veure un dels nous valors de la música catalana: MANEL.
Serà el primer cop que els vegi en directe, però estic segur que serà un èxit. No hi falteu!