" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

30 de maig 2011

Agraïment del "Petit Perico de SantQ"

GRÀCIES CASTELLAR DEL VALLÈS

Avui, diumenge 29 de Maig del 2011 he viscut una jornada especial, emocionant i inoblidable. És per això que vull agrair a la Vila de Castellar del Vallès i en la seva representació al seu alcalde, magnífic amfitrió, en Ignasi Giménez (encara serem parents doncs el meu segon cognom també és Giménez! Ves que els seus avantpassats no siguin navarresos com els meus per part de mare).

Avui ha estat el meu primer Aplec de Penyes de l’Espanyol. No sé com han estat els altres 20 darrers, però he de dir amb orgull i satisfacció que m’he sentit com a casa. I això que era un dia un xic “especial” pel que havia passat la nit anterior, però els vilatans de Castellar i els Penyistes de l’Espanyol aplegats en un diumenge assolellat de primavera, hem donat una lliçó de convivència, de respecte i civisme. Tots teníem quelcom a celebrar i ho hem fet com cal, alegrant-nos de les fites dels altres, tant sa val els colors, si foscos o clars, si de segona (pel nostre estimat CE Sabadell) o del cim Europeu, si d'un braç o de l'altre, amb la naturalitat que dóna el reconeixement i la necessitat de la pluralitat evitant el sectarisme i el pensament únic.

Units un diumenge de primavera per l’esport i units qualsevol diumenge estiuenc per reclamar els nostres drets com a Pàtria. L’esport ens ha de fer més forts per anar junts en les demandes importants, en allò que realment afecta les nostres vides i canuts.

El que acordem un dijous nit com a país no pot ser qüestionat el divendres al matí com a esport. Deixem que les banderes del cap guanyin a les del cor pel que fa a la nostra estima nacional i dibuixem un jardí d’entesa i germanor amb tot allò que pot fer l’esport català més gran arreu del món, doncs el dia que el seny i la rauxa es separin com l'aigua i l'oli i caminem de la mà cap a la justícia i equitat, haurem aconseguit la força que ens cal per fer créixer la nostra nació.

Gràcies alcalde, gràcies regidora d'esports, gràcies consistori, gràcies Castellar del Vallès, per sempre estareu en el meu record. I com a vallesà d'adopció i residència, tot recordant les paraules escoltades avui, "com el Vallès no hi ha res"!!

David Aballanet


23 de maig 2011

4.937 gràcies


És un honor i una gran responsabilitat la confiança que heu dipositat en nosaltres.
Treballarem intensament i no us fallarem.

20 de maig 2011

Reflexionem i votem lliurement



A la campanya de les municipals 2011 li queden poques hores.
Demà serà dia de reflexió.
Diumenge cal anar a votar.

Diumenge fem que guanyi Castellar i la seva gent.

17 de maig 2011

24 persones...

.... amb un projecte comú

12 de maig 2011

A la Clara li agrada i avui és un bon dia.

" Leo Messi, millor jugador del món; Andrés Iniesta, segon; i Xavi, tercer. Els tres formats a La Masia, com en Pedro, en Bojan, en Busquets, en Valdés, en Piqué i en Puyol, tots fets aquí. I en Pep Guardiola, el que molts consideren el millor entrenador del món, què? Nascut a Santpedor, i format a La Masia. Te n'adones? És possible que tinguem el millor equip de futbol de la història i la majoria dels seus jugadors són fets aquí.


Què tenim? Que, què tenim?


Tenim els Pirineus, plens de neu a l'hivern i tenim 580 km. de costa des d'Alcanar fins a Portbou, amb 336 dies de sol a l'any. Tenim l'Empordà, la Fageda, La Cerdanya..., el Delta de l'Ebre, l'Estany de Sant Maurici i Aigüestortes. Tenim la Sagrada Família i el Parc Güell, construïts aquí per un gran senyor d'aquí. Tenim totes les coses maques que va fer en Miró. Tenim els ous d’en Dalí i el Portlligat. I tenim un munt d'històries de la Mercè Rodoreda i d’en Monzó; i els poemes de Joan Brossa; i per descomptat, tenim i sempre tindrem les paraules de Joan Manuel Serrat. Tenim coses que només nosaltres tenim: el Tió, el Caganer, les sardanes, La Patum i els Castellers, i ara no només són nostres, són patrimoni de tota la humanitat. Tenim llonganissa de Vic, el Recuit de Fonteta, el d'Ullastret, les Galetes de Camprodon, els calçots i el romesco, el capipota, el trinxat i les millors anxoves del planeta. I tenim els millors cuiners del món, fent plats increïbles, com les coses bones que tenim aquí.

Coses nostres, coses bones que tenim."

04 de maig 2011

19 anys i 8 dies després


Wembley, sempre i per sempre Wembley


02 de maig 2011

Què li passa a la Presidenta?

Ahir al vespre la vaig veure per la tele.
Es feia estrany veure-la parlar en públic d'una cosa que no fos de política castellarenca. Després de la sorpresa inicial però, me la vaig continuar escoltant i em va meravellar veure com una persona amb un discurs tant correcte, ben elaborat i amb una capacitat comunicativa tant notable (no negaré que em va agradar...), fos la mateixa que vint-i-quatre hores abans havia publicat un article tant fluixet l'Actual.
D'entrada, que ella contesti una carta que no va dirigida a la seva persona, ja és sorprenent i diu molt poc del seu successor, i després, que ho faci amb aquest to agre i visceral, no deixa de ser un símptoma més d'una mala digestió que ja li dura quatre anys.