" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

08 de gener 2014

A treballar per tirar-ho endavant!

Més i millor




L'alcalde, Ignasi Giménez, i el tinent d'alcalde de Territori, Aleix Canalís, han visitat avui els treballadors de l'empresa actual, que seran subrogats pel nou concessionari
En el darrer Ple municipal  es va  aprovar l’adjudicació del concurs del contracte per la prestació del servei públic de recollida i transport dels residus municipals, de la gestió de la deixalleria municipal i de la neteja viària del nostre municipi.
Aquesta licitació es feia de manera mancomunada amb els ajuntaments de Sant Llorenç Savall i Gallifa.
Amb l’entrada en vigor del nou contracte, prevista pel proper 1 de febrer, la concessió de neteja patirà un renovació total, d’acord amb l’oferta presentada per l’empresa guanyadora.
Entre els aspectes més rellevants i que seran més visibles per la ciutadania, destaca que amb el nou servei es produirà una renovació total de la maquinària de neteja i de recollida de residus del municipi. Es substituiran la totalitat dels més de set-cents contenidors que actualment trobem als carrers de la vila i s’apostarà per un canvi de model en el sistema de recollida de poda, que suposarà l’eliminació de les àrees d’aportació que actualment trobem distribuïdes per les urbanitzacions, entre d’altres novetats.
Amb totes aquestes millores podem afirmar que durant els propers mesos, el servei de recollida de residus i neteja viària del nostre municipi farà un salt qualitatiu molt important, millorant en eficiència  en la recollida i dotant al personal de neteja de les eines necessàries per poder fer la seva feina encara millor.