" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

24 de març 2009

Sant Feliu del Racó

Sant Feliu del Racó és, a ulls de molts castellarencs nouvinguts, una urbanització més del municipi en la qual no se els hi ha perdut res i no hi han estat mai.
Pels de Castellar de tota la vida, els del "714", Sant Feliu és un nucli amb certa personalitat pròpia i amb una història que es remota a fa més de mil anys.
Pels sant feliuencs i sant feliuenques però, el seu és un poble com pot ser Castellar del Vallès o Sant Llorenç Savall. Per ells, Sant Feliu constitueix una realitat identitària diferenciada i per tant les relacions de veïnatge i de convivència reprodueixen els esquemes propis, amb totes les virtuts i amb tots els defectes, d'una població de menys de mil habitants.
Ahir al vespre, vaig assistir a una reunió amb les diferents "forces vives" del poble amb l'objectiu de crear una entitat que uneixi les diferents entitats existents a Sant Feliu. Aquesta iniciativa no és nova, ja que fa uns anys ja es va intentar dur a terme un projecte similar que no va regir.
Espero, sincerament, que el primer pas que es va donar ahir tingui continuïtat, i que més enllà dels antagonismes personals que hi hagin pogut haver durant els últims anys entre uns i altres, la gent que s'estima el seu poble i que està disposada a esmerçar hores del seu temps lliure, puguin treballar conjuntament per Sant Feliu.
Ells ja saben que tenen tot el suport de l'Ajuntament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ai quina por ! ! !

això de que saben que tenen tot el suport de l'ajuntament.

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Tranquil anònim que semblarà un accident ;-)