" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

22 d’abril 2009

Singulars


Ahir al vespre vaig arribar a casa passades les nou del vespre, i per no veure com una vegada més un equip que vesteix de blanc li "sonava la flauta", el "zàping" em va reconduir cap un programa del Canal 33 anomenat Singulars . Aquest programa, dirigit per l'incombustible Jaume Barberà, és un espai d'entrevistes a personatges que destaquen en el seu àmbit professional i que, per les característiques de la seva feina, no ocuparien mai cap portada de diari ni cap altre espai de televisió.
L'entrevistada d'ahir era Marta Saloña, especialista en les primeres mosques que colonitzen un cadàver i impulsora d'una teràpia amb larves de mosca per cicatritzar ferides. Aquesta professora de la Universitat del País Basc, va ser capaç de fer-me quedar clavat a la cadira durant el tres quarts d'hora que durava l'entrevista, explicant, de manera molt didàctica i apassionada, la vida de les mosques!. Va ser realment, molt però que molt, interessant.
No era la primera vegada que veia aquest programa. Per ell han passat personatges, tant desconeguts com apassionants, de la talla de Juan Ignacio Cirac, Ernest Arenas o Mara Dierssen.
En definitiva, un programa dels que fan gran la televisió pública del meu país.