" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

21 de maig 2009

Escola Sol i LLuna

Com que algun dels lectors m'ha expressat la seva inquietud pel que pensem des de l'Ajuntament, i en especial un servidor, sobre les obres del "Sol i la Lluna", em remeto al comunicat que es va publicar ahir des de l'Ajuntament i que us reprodueixo a continuació:

Comunicat sobre les obres de construcció del CEIP El Sol i La Lluna

Dimecres, 20 de maig

Davant la caiguda d’un mur de contenció que ha paralitzat les obres de construcció del CEIP El Sol i la Lluna, l’Ajuntament de Castellar del Vallès informa que:

1. Les obres de construcció del CEIP El Sol i la Lluna no són responsabilitat de l’Ajuntament, sinó del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’empresa pública Gestió d’Infrastructures (GISA) les va adjudicar a Construccions Baldó S.A.

2. L’Ajuntament està fent totes les gestions possibles amb les administracions i empreses implicades per tal de facilitar la continuïtat de les obres.

3. L’Ajuntament dedica tots els seus esforços a buscar els recursos necessaris i a accelerar els tràmits perquè les obres es reprenguin al més aviat possible.

4. Malgrat la situació econòmica de les arques municipals, l’Ajuntament està disposat a renunciar a altres inversions per tal de prioritzar la reparació del mur.

5. L’Ajuntament treballa amb un únic horitzó possible: que l’escola estigui enllestida pel curs 2010-11.

6. Cal fer front comú entre tots plegats (comunitat educativa i partits polítics), perquè així és com s’aconseguirà una solució.