" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

02 de maig 2011

Què li passa a la Presidenta?

Ahir al vespre la vaig veure per la tele.
Es feia estrany veure-la parlar en públic d'una cosa que no fos de política castellarenca. Després de la sorpresa inicial però, me la vaig continuar escoltant i em va meravellar veure com una persona amb un discurs tant correcte, ben elaborat i amb una capacitat comunicativa tant notable (no negaré que em va agradar...), fos la mateixa que vint-i-quatre hores abans havia publicat un article tant fluixet l'Actual.
D'entrada, que ella contesti una carta que no va dirigida a la seva persona, ja és sorprenent i diu molt poc del seu successor, i després, que ho faci amb aquest to agre i visceral, no deixa de ser un símptoma més d'una mala digestió que ja li dura quatre anys.

5 comentaris:

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Benvolguts els dos que heu escrit,
com no podia ser d'altra manera, demaneu valentia al personal i que siguem responsables dels nostres actes, i que siguem honrats i transparents i mares treses de calcuta...i que estimem als animals i que siguem "verges"...
Després de tot el blablabla, i dels insults que escriviu no teniu ni la decència de donar la cara.
Jo puc tenir molts defectes, però les meves opinions les signo i a més a més me'n faig responsable.
Per tant, qualsevol xitxarel·lo de tres al quart que em vulgui donar lliçons, el mínim que ha de fer és donar la cara.
En el seu article, la Montse ens fot canya, però dóna la cara i signa els seus escrits. A veure si n'apreneu d'ella colla cagats.
Tot amb carinyo.

Anònim ha dit...

l'article de la Montse no és fluix. és força bo i diu coses molt encertades.
el que ja no trobo tant encertat és que una persona amb un càrrec d' importància dins del consistori com tu utilitzi aquest llenguatge referint-se a uns comentaris que ni tan sols publiques. trobo que és un comentari de mal gust, mal escrit i que deixa molt a desitjar.

Miquel

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Miquel,
fa ja uns anys vaig decidir no publicar comentaris anònims, pq hi ha certes persones que aprofiten la "penombra" per insultar.
És aquest per l'únic motiu que no els faig públics.
Potser tens raó i no hauria de valorar el comentaris, però no és menys cert que si et falten al respecte i t'insulten crec que no va "amb el sou" ni em el càrrec.
Es poden discrepar de les opinions d'uns i d'altres, però sempre des del respecte personal. En aquest cas la Gatell sap que el té, més enllà de les picabaralles puntuals.
Lamento que trobis el comentari de mal gust i em comprometo a mesurar més les meves apreciacions d'ara en endavant.
Salut i gràcies per signar els teus comentaris

Anònim ha dit...

Aleix, nomès pel fet de dir "la Gatell", ja et rebaixes a un to molt vulgar indigne d'un alt càrrec del nostre municipi, que, en aquest cas, menysprea a un alt càrrec dins de la Generalitat. Que consti que no soc de CiU, ni molt menys, però el respecte ha de ser per a tothom, i més venint de tu.

Josep A. C.

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Josep,
En cap cas havent dit "la Gatell" li volia faltar al respecte.
Era un parlar col·loquial, sense ànim d'ofendre.
De la mateixa manera que en d'altres ocasions he dit "la Montse" i ella m'ha dit a mi "el Canalís".
No hi ha més...