" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

26 de juliol 2013

Compromesos



En els temps difícils que ens ha tocat viure a nivell econòmic i social, el compromís i la voluntat de cooperar per poder avançar, són aspectes essencials per poder tirar endavant molts projectes d’interès públic.
Un exemple de compromís amb el seu veïnat i per extensió amb el conjunt del municipi, són les diferents associacions de veïns existents tant a les urbanitzacions com a Sant Feliu i a les Arenes. Aquestes entitats, i les persones que les conformen, són un exemple de treball desinteressat a favor del col·lectiu, que no sempre s’ha sabut valorar com cal.
Permeteu-me però, que avui focalitzi aquest article en l’AV del Racó, que darrerament i gràcies a la seves singularitats històriques, ha col·laborat de manera decisiva en un conjunt d’iniciatives que han permès o permetran millorar de manera molt important diferents aspectes de la vida de molts veïns.
Fa un parell d’anys i gràcies a un conveni signat amb l’Ajuntament, la seva participació va permetre ampliar la xarxa d’hidrants del Racó. Més recentment, i fent gal·la d’una sensibilitat important en matèria de salut pública, aquesta mateixa associació va fer donació a l’Ajuntament de quinze desfibril·ladors per ubicar en diferents equipaments municipals que ens permetran dir, en breu, que Castellar és un municipi cardioprotegit.
I per últim, aquesta mateixa setmana, hem signat un acord a tres bandes, entre l’AV del Racó, SECE (concessionari municipal pel manteniment de l’enllumenat públic)  i el mateix Ajuntament, per realitzar unes importants obres de millora de l’enllumenat públic del Racó, les quals no haguessin estat possibles sense la seva aportació econòmica i la seva bona predisposició.
En resum, quan hi ha una ferma voluntat de treballar pel bé comú i tothom rema en la mateixa direcció, molts projectes que a simple vista i en l’actual context econòmic semblarien inabastables, poden esdevenir realitat. Moltes gràcies, en nom de l’Ajuntament, a totes aquelles persones que, de manera desinteressada, treballeu per millorar la vida dels vostres veïns i veïnes i per fer un Castellar cada dia millor.