" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

14 d’octubre 2013

Aprofitant els canvis



Recentment, el Ple municipal va aprovar la licitació del nou concurs de neteja viària  i de recollida de deixalles de la vila, mancomunant part dels serveis, amb els municipis de Sant Llorenç Savall i Gallifa.
A principis de l’any vinent, el nou concessionari haurà de posar-se a treballar amb l’objectiu d’anar implantant progressivament totes les millores en el servei que es plantegen en els plecs com a requisits a assumir per part del nou concessionari.
Per una banda, una de les principals novetats i segurament la més visible de cara a la ciutadania durant l’any vinent, és que es durà a terme la substitució de tots els contenidors de deixalles, tant del casc urbà com de les urbanitzacions. Aquesta renovació permetrà, per un costat,  millorar el servei de recollida fent-lo més eficient; per l’altre, aquest canvi també permetrà millorà la imatge i la higiene de les àrees d’aportació de residus, uniformitzant els contenidors i millorant-ne l’estanquitat.
El canvi dels contenidors portarà associada la substitució dels vehicles de recollida de residus, que en algun dels casos, ja havien arribat al final de la seva vida útil. Així mateix, i per millorar l’eficiència del servei de neteja viària, especialment a les urbanitzacions i als polígons industrials, s’adquirirà una nova escombradora d’alta capacitat.
Un altre canvi important és el que afecta al model de recollida de poda de les urbanitzacions, que fins ara es feia mitjançant grans contenidors ubicats al carrer i que a partir d’ara es realitzarà mitjançant un servei de recollida porta a porta.
Aquestes són només algunes de les novetats que es produiran en el servei de recollida i neteja viària. Durant els propers mesos, i un cop es conegui el nou concessionari, s’aniran implementant  d’altres millores per fer el servei més eficient. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ostia me parece muy buena iniciativa el cambio de contenedores. Al menos tenemos un govierno valiente, hacía falta un nuevo modelo. Felicidades, con gente como vosotros tenemos PSC para tiempo!