" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

15 de desembre 2008

El cap de setmana

Aquest ha estat un cap de setmana ple d'activitats al carrer. Tot i el fred intens, han estat molts els castellarencs i castellarenques que han sortit al carrer per gaudir de les diverses activitats que s'han dut a terme.
Per una banda, la tradicional Fira de Santa Llúcia, ha convertit una vegada més la Plaça del Calissó en un dels punts neuràlgics de Castellar. D'altra banda, el dissabte al matí es van inaugurar els dos primers trams de la nova zona de vianants del municipi, que van atreure multitud de vilatans per gaudir de les activitats d'animació organitzades. Alguns dels comerciants de la zona confessaven, gratament, que mai havien vist tanta activitat al seu carrer. Esperem que això només sigui el principi.
El diumenge de "La Marató", es va despertar amb ressaca de victòria blaugrana i amb un reguitzell d'activitats organitzades per diverses entitats del poble per donar suport i recollir diners per la lluita contra les "Malalties mentals greus". El TEB amb l'hoquei, Suport Castellar amb la tómbola i un concert a mig matí, multitud de voluntaris realitzant tasques de suport aquí i allà, les fotos simpàtiques del Moviment de Colònies i Esplai o un Club de Tennis Castellar que, un any més, s'ha mostrat com una de les entitats més actives a favor d'aquesta causa (enguany amb un concert de Pep Sala inclòs), entre d'altres.
En resum, un cap de setmana solidari que ha aportat més de 4.000€ a la 17ena edició de la Marató de TV3. Moltes felicitats a tots aquells que ho heu fet possible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Les Entitats només hem vist el suport de els membres del govern municipal actual .Era el dia adient per col-laborar, peró tot el que no sigui tocar el voraviu ,no val la
pena anar-.hi oi?!