" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

12 de juliol 2013

Malgrat tot, invertim



Coberta de la piscina del complex Puigverd abans de la remodelació
L'Actual (Josep Graells)

Malgrat les restriccions econòmiques actuals, durant els propers mesos es duran a terme diverses actuacions de manteniment a l’espai públic i a diversos equipaments municipals.
Per una banda, aquest estiu i gràcies a un subvenció de la Diputació de Barcelona, podrem realitzar les obres de substitució de la coberta de la piscina del Puigverd. Aquesta obra, llargament esperada i justament reclamada pels usuaris de la instal·lació, permetrà solucionar d’una vegada per totes els problemes estructurals de l’actual coberta i completar el procés de remodelació d’aquest equipament iniciat fa tres anys.
D’altra banda, properament i gràcies al cofinançament d’altres institucions, també podrem tirar endavant un nou Pla d’Obres de Millora Urbana (POMU) que ha de permetre invertir en la millora de l’espai públic del municipi, tot refent asfaltats deficients i arranjant voreres en mal estat.
Així mateix i conjuntament amb la concessionària de la gestió del servei de clavegueram, podrem solucionar definitivament diverses mancances històriques de la xarxa de sanejament a Can Font- Ca n’Avellaneda i més endavant també al Racó, en dos projectes diferenciats.
Finalment, i aprofitant el període de vacances escolars, també es realitzaran algunes obres de manteniment estructural en diversos centres docents del municipi per tal d’adequar-los de cara al nou curs.
En resum, un conjunt de projectes modestos però necessaris que han de permetre millorar la qualitat dels espais públics del municipi.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

a quin preu?

Anònim ha dit...

Bé, més que invertir, és llençar. No és normal que una coberta que en el seu moment es va definir com la joia de la corona, amb fusta de Canadà i no sé quantes mils d'històries, ara s'hagi d'arreglar. Si els tècnics no sabien què passaria, com és que es van arriscar a colocar-la? De que serveixen els tècnics? Tots, una colla de vividors, peró a pagar, el poble. Ah, t'ho envio anònim, peró espero ho publiquis i ho contestis, ja que molta gent s'ho qüestiona.

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Tot i la tendència natural que teniu alguns a "llençar la pedra i amagar la mà", avui et contestaré.
Jo no seré qui defensi o deixi de defensar les bondats o defectes d'un projecte que es va fer i realitzar fa més de 20 anys. El què si que et puc dir, és que a la fusta del Canadà no li passa res, i que el què ha passat és que amb els anys, la humitat i el clor, han anat deteriorant els elements metàl·lics de la coberta. És per això que ara ens veiem en la necessitat de canviar-la.
Tota instal.lació té una vida útil, i ara ha arribat el moment de fer aquesta inversió que completarà la remodelació i ampliació del complex Puigverd.

Albert ha dit...

Perdona quan dius invertim, el que vols dir és invertiu, per que que jo sàpiga ho feu amb els calers de totes i no pas amb els vostres. Els vostres també són nostres i us els foteu a la butxaca, o no?

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Albert, utilitzant la primera persona del plural quedàvem inclosos tu, jo i a la resta dels 23.000 catellarencs i castellarenques que també paguen impostos.
Et recomano consultar de tant en tant el Xuriguera