" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

17 de febrer 2010

La NO alternativa

Moltes vegades aquells que tenim la potestat de concedir llicències d'activitats a nivell municipal, ens trobem entre l'espasa i la paret, entre el què creiem que hauria de ser (moltes vegades amb el suport dels veïns) i el que legalment hem de fer.
Avui llegia aquesta notícia al diari i m'he sentit identificat amb el que expressa l'Alcalde de La Jonquera:

"La Jonquera cedeix i dóna via lliure a un gran prostíbul

El consistori només multarà els clients de les prostitutes que treballen als carrers

FERRAN COSCULLUELA
LA JONQUERA
L’Ajuntament de la Jonquera ha tirat la tovallola i ha decidit donar via lliure al macroprostíbul que s’està construint al municipi. L’alcalde, Jordi Cabezas (CiU), va confirmar ahir que ha pres aquesta decisió després d’analitzar la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que obliga el consistori a concedir la llicència d’activitat a aquest establiment (amb un centenar d’habitacions i un aforament per a 558 persones), malgrat que un informe dels Mossos d’Esquadra desaconsellava la seva obertura perquè podia causar problemes de seguretat i ordre públic.
El govern municipal va decidir ahir concedir la llicència d’activitat i el permís d’obres perquè la promotora acabi la construcció del bordell, que estarà acabat d’aquí uns quatre o cinc mesos.
Cabezas, que al llarg dels últims mesos s’ha destacat pels seus esforços per eradicar la prostitució de les carreteres, es va mostrar indignat per la falta de suport de la Generalitat. «No hi podem fer res, perquè correm el risc que els promotors del prostíbul ens exigeixin una indemnització si seguim paralitzant el projecte», va explicar.
....
"