" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

07 de maig 2009

Odi

odi

1 m. [LC] Sentiment profund de malvolença envers algú.

Odiar a algú o alguna cosa és un sentiment que tots alguna vegada a la vida hem pogut tenir. Un fet puntual, o una mala jugada que ens hagin fet, pot portar-nos a tenir aquest humà sentiment. Ara bé, quan aquest sentiment és permanent i s'expressa de manera repetitiva i obsessiva, el subjecte que el pateix té un problema.
A la vida no tot és blanc o negre, hi ha una rica gama de grisos que una persona ofuscada per l'odi no pot acabar de capir mai.
Lamento profundament que una o una altra vegada, un company regidor es pronunciï de manera gairebé malaltissa contra les sigles d'un altre partit, sense cap altre argument més enllà de la seva existència . Estic convençut que aquest esperit destructiu (autodestructiu) i negatiu no passarà per alt a la ciutadania de la nostra vila.

Amb actituds i escrits tant poc edificants, no és d'estranyar que cada vegada els ciutadans es sentin més allunyats dels seus representats polítics.

4 comentaris:

Odalric ha dit...

Aleix no pateixis, aquests d'ERC els fan tots amb el mateix patró insà d'odi i hipocresia. No només és una circumstància anecdòtica i extravagant de Castellar.

Cóm pot dir el que diu aquest noiet i recolzar alhora al PSC per governar la Generalitat? Odi als ajuntaments i amants a la Generalitat?
És senzillament inexplicable. O molt explicable...

No et facis mala sang.

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Odalric,
veig que compartim idees tot i la distància. Encara haurem de fer alguna cosa conjunta en un futur ;-)

Anònim ha dit...

perquè t'esforces?. Quanta merda!.
Deu ser un problema de distància entre el cervell i el cul.

pepe

Anònim ha dit...

l'has fet algun desaire i ja no t'estima?

pepe