" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

18 de novembre 2010

Degradant-se moralment





Com costa ser coherent amb els propis principis


6 comentaris:

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Hi ha una persona que ha escrit un comentari com "anònim" que no he publicat. Si vol que li publiqui prego que s'identifiqui.
Moltes gràcies

Albert ha dit...

Potser és el "funcionari municipal" aquest que opina que són "uns incoherents", que, en veure que surten les seves opinions de forma anònima, li ha semblat que si volia publicar un comentari també ho havia de fer així......

Anònim ha dit...

Si tu dius que l'Altraveu es degrada, primer de tot fes un exàmen de consciència entre lo que deieu els socialistes quan estaveu a l'oposició i lo que heu fet posteriorment; un clar exemple: Can Bages.
Si ara l'Altraveu es presentés com a partit polític, únicament seria per no haver de fer uns tràmits burocràtics que son una pèrdua de temps, que l'Altraveu suposo que considera que ja no cal fer, ja que ja ha fet una tasca dins l'Ajuntament, i que el poble, ja sigui com a a agrupació d'electors o com a partit polític, ha de valorar-ho, prescindint de si és una agrupació d'electors o un partit polític. Quan feu aquests comentaris, em dóna la sensació de que l'Altraveu us fa "por", de que us pot prendre vots. Si teniu la consciència tranquila, no cal que patiu per l'Altraveu, el poble us donarà, o no, el seu vot.
Salut
Antoni Arderius Matas

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Benvolgut Antoni,
"Degradant-se moralment" era un títol irònic (per si no ho havíeu notat...).
Quan tu pintes durant quatre anys els partits polítics com l'autèntic "eix del mal" del sistema democràtic, és si més no curiós que al final et converteixis en el que has estat dimonitzant.
Salut

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Hi ha un lector que insisteix en fer els seus comentaris sense identificar-se. En aquest cas tampoc l'hi publicaré.
De tota manera la resposta a la seva pregunta és "SÍ".
Jo el que no entenc és que ell s'ho prengui tot tant a la valenta.

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Un altre lector anònim, al qual tampoc li publicaré el comentari per coherència, reclama el mateix tracte per Solidaritat Catalana que el rebut per part de l'Altraveu en matèria de cartells penjats a la via pública.
Que no pateixi aquest anònim, ja que totes les forces polítiques reben i rebran el mateix tracte per part de l'administració local.
Salut