" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

30 de maig 2011

Agraïment del "Petit Perico de SantQ"

GRÀCIES CASTELLAR DEL VALLÈS

Avui, diumenge 29 de Maig del 2011 he viscut una jornada especial, emocionant i inoblidable. És per això que vull agrair a la Vila de Castellar del Vallès i en la seva representació al seu alcalde, magnífic amfitrió, en Ignasi Giménez (encara serem parents doncs el meu segon cognom també és Giménez! Ves que els seus avantpassats no siguin navarresos com els meus per part de mare).

Avui ha estat el meu primer Aplec de Penyes de l’Espanyol. No sé com han estat els altres 20 darrers, però he de dir amb orgull i satisfacció que m’he sentit com a casa. I això que era un dia un xic “especial” pel que havia passat la nit anterior, però els vilatans de Castellar i els Penyistes de l’Espanyol aplegats en un diumenge assolellat de primavera, hem donat una lliçó de convivència, de respecte i civisme. Tots teníem quelcom a celebrar i ho hem fet com cal, alegrant-nos de les fites dels altres, tant sa val els colors, si foscos o clars, si de segona (pel nostre estimat CE Sabadell) o del cim Europeu, si d'un braç o de l'altre, amb la naturalitat que dóna el reconeixement i la necessitat de la pluralitat evitant el sectarisme i el pensament únic.

Units un diumenge de primavera per l’esport i units qualsevol diumenge estiuenc per reclamar els nostres drets com a Pàtria. L’esport ens ha de fer més forts per anar junts en les demandes importants, en allò que realment afecta les nostres vides i canuts.

El que acordem un dijous nit com a país no pot ser qüestionat el divendres al matí com a esport. Deixem que les banderes del cap guanyin a les del cor pel que fa a la nostra estima nacional i dibuixem un jardí d’entesa i germanor amb tot allò que pot fer l’esport català més gran arreu del món, doncs el dia que el seny i la rauxa es separin com l'aigua i l'oli i caminem de la mà cap a la justícia i equitat, haurem aconseguit la força que ens cal per fer créixer la nostra nació.

Gràcies alcalde, gràcies regidora d'esports, gràcies consistori, gràcies Castellar del Vallès, per sempre estareu en el meu record. I com a vallesà d'adopció i residència, tot recordant les paraules escoltades avui, "com el Vallès no hi ha res"!!

David Aballanet