" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

16 de desembre 2013

Completamente de acuerdo José Maria....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla ser que has parlat per 8TV. Et felicito, em sento orgullosa de que un regidor del PSC parli de "sancionar" les entitats bancàries pels pisos buit; peró lo que em sap greu és que l'Altraveu feia temps que ho demanava i vosaltres no en feien ni cas. Com és aixó? Ho podeu justificar el canvi de parer? No us sembla vergonyós que ara us poseu unes medalles que abans no les volieu per què eren idees d'uns altres? Sempre deieu que era impossible, i ara?, ja és possible? Espero resposta, gràcies.
Teresa Alba

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Teresa,
no és qüestió de posar-se medalles o qui té el mèrit de l'iniciativa. El positiu és que hem trobat la manera en que legalment ho podem fer, seguint l'exemple de Terrassa.
La manera de sancionar que es demanava des de l'Altraveu (o des de la PAH), que era establir un recàrrec en els IBI's dels pisos buits, no era possible legalment ni abans ni ho és ara.
Per tant, el què hem fet des de l'Ajuntament és mirar de trobar la manera que la mesura pugui tenir unes mínimes possibilitats d'èxit, malgrat la dificultat legal i administrativa que té el procés que ara tot just endeguem.
Espero haver-te respost la teva pregunta