" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

16 d’abril 2014

Cooperant




Recentment des de l’Ajuntament hem signat dos convenis de col·laboració amb municipis veïns.
D’una banda, la setmana passada es va signar un conveni de col·laboració per l’execució del Projecte d’arranjament de la xarxa de camins de l’entorn del riu Ripoll amb els ajuntaments de Sabadell, Ripollet, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental.
Gràcies a aquest conveni, fa uns mesos es van poder executar les obres de construcció de la nova passera del camí de Sant Feliu del Racó i, properament, es realitzaran les obres de construcció de la passera del Molí d’en Busquets; cosa que suposarà una millora molt significativa en la mobilitat del camí del riu en el nostre terme municipal.
D’altra banda, aquest dimecres hem signat un altre conveni de col·laboració amb l’ajuntament de Sabadell per la cessió d’una cinquantena de llumeneres que ens permetran ampliar els estocs de material per fer reparacions de l’enllumenat públic del municipi.
Aquetes dues col·laboracions , són només dos exemples de la manera com les administracions locals hem de fer front a la nova realitat i a la mancança de recursos que ens ha dut el context socioeconòmic del país.
La cooperació interadministrativa, compartir recursos, mancomunar serveis i, en definitiva, crear sinèrgies amb els municipis veïns, serà un dels principals recursos que d’ara en endavant s’hauran d’aprofundir per tal de poder seguir garantint uns serveis públics de qualitat a un cost assumible.