" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

17 d’abril 2009

El BRAM ! estrena la seva "red carpet"

Ahir al vespre es va inaugurar la primera edició de la Mostra de Cinema de Castellar "BRAM !", amb la presència d'en Pere Portabella.
Vaig ser present al sopar en el qual, fa gairebé un any, va sorgir la idea i l'embrió d'aquest projecte. Haig de reconèixer que durant aquest temps he estat una mica escèptic per d'esdevenir de la iniciativa.
Després de la inauguració d'ahir, però, permeteu-me rectificar i felicitar les diverses persones que han fet possible aquest projecte que de ben segur tindrà una llarga vida. Per una banda la Pepa i el Pepe, els companys regidors més directament involucrats. D'altra banda als tècnics municipals (l'Àlex, la Pilar, l'Eulàlia, en Carles i tota la gent de cultura, comunicació i via pública entre d'altres) que han patit més que ningú les problemàtiques derivades d'organitzar un esdeveniment d'aquesta mena. I per últim, i molt especialment, a tota la gent "externa" que han estat l'autèntica ànima de la iniciativa i que l'hi han donat l'apadrinament i l'impuls necessari aportant els seus coneixements, la seva experiència, el seu prestigi professional i el seu ajut desinteressat. Parlo del director de la Mostra, en Pere Joan Ventura, tota la gent de Subsòl, la Teresa i naturalment al conjunt d'empreses que han cregut en el projecte i han volgut contribuir-hi.