" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

26 de gener 2009

Al vent, la cara al vent...

Aquest ha estat un cap de setmana ple d'urgències.
El vendaval de vent que ha castigat tota Catalunya no ha passat de llarg de la nostra vila, i han estat molts els veïns i veïnes que s'han vist afectats per talls en el subministrament elèctric i d'aigua causats per la caiguda d'arbres sobre línies de mitja i baixa tensió i canonades d'abastament.
Afortunadament, i tot els innumerables arbres caiguts, els murs tombats i elements de tota mena que han sortit volant a causa del vent, a la nostra vila no hem hagut de lamentar danys personals. Aquesta vegada hem estat de sort.
Tot i la situació difícil que hem hagut d'afrontar durant aquestes darreres hores, crec que les coses han sortit raonablement bé. No som un poble, ni un país, preparat per aquest tipus de fenomen meteorològic i de ben segur que hi ha coses que s'haurien pogut fer millor, però el cert és que el treball que han realitzat, i encara avui realitzen, bombers, tècnics municipals, les diferents companyies de subministrament i voluntaris ha estat molt bona. A tots ells moltes gràcies.
Als veïns i veïnes afectats, sobretot als de les urbanitzacions, també gràcies per la paciència i la compressió.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr.Aleix Canalis me llamo David Fernández y resido en calle de las vinyes 20 de Sant Feliu del Raco creo que existe un asunto pendiente con migo, respeto al vecino de la finca de al lado el cual llevamos un año detras de ustedes ( Ayuntamiento de Castellar )para que corte los arboles y limpie su finca. El sabado en cuestión dice usted una verdad, tuvimos una inmensa suerte, poque yo sinceramente pense que me quedadaba sin mi casa,al parecer usted o sus técnicos hacen oidos sordos a mis reclamaciones desde hace un año,y esta situación NO se puede prorrogar más. Si el sabado hubiese ocurrido algo ¿que estaria hoy escribiendo en su bloc?. Le ruego tome urgentemente cartas en el asunto antes de que ocurran acontecimientos que nadie deseara, en mi casa, y en mi familia,no podemos jugar con las circunstancias y la suerte, espero que mis palabras, y nunca mejor dicho no se as lleve el VIENTO.

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

En prenc nota.