" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

21 de gener 2009

Castellar: un poble en transformació

Durant aquest any que tot just iniciem, Castellar veurà com es realitza la inversió més gran en millores de la via pública de tota la seva història. Sumant totes les actuacions previstes, l'import que s'invertirà aquest any en la millora de l'estat dels paviments i voreres de places i carrers de la nostra vila superarà els 2.700.000 €.
Durant els darrers anys, la política municipal de l'anterior equip de govern havia estat la de potenciar la construcció d'equipaments municipals per sobre del manteniment de la via pública, la qual en moltes zones del nostre municipi es troba en un estat no massa bo.

Creiem doncs, que amb aquesta important inversió, juntament amb els més de 800.000 euros invertits durant el 2008 i les futures inversions previstes d'ara fins al 2011, podrem donar un tomb a aquesta situació i fer de Castellar un poble amable pels vianants.

No fa massa es denunciava en un article en aquest setmanari (en referència a l'Actual) que l'equip de govern havia renunciat a una subvenció per arranjar els carrers Baixada de Palau i Caldes. Res més lluny de la veritat. Aquesta setmana responsables municipals s'han reunit amb els veïns de la Baixada de Palau, per explicar-los les característiques de l'obra que es durà a terme i el seu termini d'execució aproximat. Durant les properes setmanes hi haurà una reunió similar amb els veïns del carrer Caldes per tal d'explicar també quines actuacions es duran a terme al seu carrer. La inversió prevista en les dues actuacions és d'aproximadament 450.000 € cofinançats per la Fundació ONCE.

Com bé es deia en un altre article de fa un parell de setmanes: "Castellar, e pur si muove". Jo encara diria més: "si muove" en la direcció correcta i encertada.