" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

10 de març 2011

Alcalde, amic i bona persona



Diumenge a les 12h, a l'Auditori municipal, l'Ignasi és presentat com cap de llista del PSC a les eleccions municipals del 22 de maig.
Amb l'Ignasi ens coneixem des que érem molt petits. Vivíem pati per pati i jugàvem al carrer, quan els nens encara podien jugar al carrer a Castellar.
Després d'uns anys de distanciament (coses de la vida escolar d'un servidor) l'adolescència ens va tornar a unir dins un mateix grup d'amics. Juntament amb en Joan, en Jordi, l'Oriol, en Marc, l'Isaac, l'Emili i en Dani vam anar forjant una colla a base de sopars, sortides furtives per la nit sabadellenca i alguna que altra revetlla de Sant Joan o de Cap d'Any.
Desprès va venir la universitat i la facultat de lletres de l'Autònoma on, entre les aules, la biblioteca, el bar i la gespa vam anar formant-nos i és on va "néixer i créixer" la seva militància política.
Acabada la universitat, van venir les primeres experiències laborals i la relació d'amistat va continuar mentre ell ja era regidor de l'Ajuntament.
Al cap de tres anys però, la nostra relació va fer un salt, quan un cop escollit Candidat per les eleccions del 2007, em va proposar formar part de la llista electoral en qualitat d'independent.
Per mi va ser un orgull i un dels reptes més importants de la meva vida fins al moment.
El què va passar després del 27 de maig de 2007 ja és públicament conegut.
Diumenge, la història d'una nova legislatura es comença a escriure.
Diumenge, el que durant quatre anys ha demostrat ser un bon Alcalde, un bon amic i una bona persona, es torna a presentar davant la opinió publica per demanar que li facin confiança per seguir al capdavant del govern municipal.
Crec, amb tota sinceritat, que és el millor alcalde que Castellar pot tenir, i és per això us vull demanar que li feu costat aquest diumenge i el proper 22 de maig.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que tingueu molta sort. Hi ha feina per endavant, però sou treballadors.
Jo us faré confiança.

Anònim ha dit...

Allà serem, si s'hi cap.

Marc

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Moltes gràcies als dos.
L'acte de diumenge va ser un èxit. Ara queda el veritable repte que és omplir les urnes de vots per la nostra candidatura el dia 22 de maig.