" Tot els surt bé a les persones amb un caràcter dolç i alegre"

Voltaire (1694-1778) . Filòsof i escriptor francés

22 de març 2011

Cada dia més aprop

Font: Sabater

Com cada matí (mentida ... només dos o tres cops per setmana), des que SM. els Reis Mags em van portar la polsera de soci de les instal·lacions del Puigverd, avui he anat al gimnàs per treballar una mica el físic.
A l'arribar m'he trobat dues grates sorpreses. La primera és que molts dels vidres del tancament ja estaven instal·lats, i la segona és han renovat bona part de les bicicletes estàtiques, de les cintes de córrer i les màquines de fer steps.
Cada dia que passa, el nou Complex Municipal Puigverd, gestionat des de fa un any per l'empresa SIGE, va agafant forma i les millores pels usuaris són cada dia més evidents.
En poques setmanes, podrem gaudir d'un bon equipament esportiu renovat i ampliat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En poques setmanes, podrem gaudir d'un bon equipament esportiu renovat i ampliat.
Perfecte per fer una nova foto-visita d'obres i foto-inauguració, no?

Miquel

Aleix Canalís i Alsina ha dit...

Benvolgut Miquel, si bé és cert que la foto podria ser bonica, no és menys cert que la nova llei electoral prohibeix fer cap acte d'inauguració des d'ahir fins el dia de les eleccions.
Amb o sense foto, la única veritat, i la cosa més important, és que la renovació i ampliació del Complex Puigverd serà una realitat ben aviat, la qual cosa significarà una millora importantíssima d'un servei utilitzat per, gairebé, 3000 castellarencs i castellarenques.